Entitats col·laboradoresdivendres, 29 de novembre de 2019

Festa de Santa Cecília 2019 i inauguració de l'Escola de Música


El cap de setmana del 29 i 30 de novembre vam celebrar la nostra festa de Santa Cecília. 
El divendres teníem festes de disfresses amb temàtica lliure, i així va ser, l’assaig es va convertir en una reunió de “musiquillos” on vam tindre pirates, marietes, mickey’s i minnie’s, domadors de circ, pintors, egipcis… fins i tot Sta. Cecília va acudir!! Després de l’assaig vam anar a la fonda per començar la festa: karaoke, risses i bon ambient! 
Dissabte al matí vam quedar a la plaça per a fer el passacarrer i anar a recollir als nous músics. Gal·la Vaquer Miralles, Aaron Sales Salcedo i Naira Orenga Bellmunt han sigut les noves incorporacions a la família de la UMC. Després amb la banda al complet, vam anar a recollir a la corporació municipal i tots junts vam baixar fins a la nova escola de música per tal d’inaugurar-la. Va ser un moment molt bonic que recordarem sempre! Seguidament vam anar a dinar a la fonda, teniem una meravellosa paella amb escamarlans que estava per a xuplar-se els dits, i de postre uns deliciosos pastissos que els nous músics ens van portar. A la vesprada vam convidar a tots els educands de l’escola de música a berenar xocolate calentet i un trosset de coca, després els vam preparar uns jocs per a divertir-se amb nosaltres. Ells i elles també formen part de la societat musical! I a la nit vam preparar una torrada de carn i vam continuar amb la festa a la fonda per tal d’acomiadar aquest cap de setmana que tant ens agrada! 
Visca Santa Cecília !!

  • Pots vore algunes fotos de la festa de Santa Cecília i de la inauguració de l'Escola de Música.


  • Pots vore el vídeo que va gravar Adelina de la replegada dels nous músics i de la inauguració de l'Escola de Música.Vinromà TV- video de Adelina INAUGURACIÓ CASA DE LA MÚSICA from Vinroma TV on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari