Entitats col·laboradoresdissabte, 23 de juny de 2012

Intercanvi amb la Banda de Música de Fustiñana (Navarra) 2012

La Banda Municipal de Música de Fustiñana  i la Unió Musical Covarxina han organitzat un intercanvi que durà la seua música a les dues poblacions. 
El primer acte es durà a terme el 22, 23 i 24 de juny de 2012 a Fustiñana (Navarra).
Eixirem el divendres 22 de juny a les 14:00h des de la plaça d'Espanya de les Coves de Vinromà, per a instal·lar-nos eixa nit a l'alberg de Cabanillas
El disssabte 23 pel matí, gaudirem d'una ruta amb l'autobús per Tudela; i per la nit, soparem gaudint del partit d'Espanya i després tindrem el Concert a Fustiñana. 
El diumenge 24 pel matí, farem un passacarrer pel poble i per la vesprada... de tornada cap a les Coves.
Els músics menors d'edat hauran de dur firmada una autorització de la família que pots descarregar ací.
Pots acompanyar-nos al preu de 65 € per l'autobús, allotjament en casa rural i menjars. També pots anar en vehicle propi i reservar l'allotjament i els menjars per 40 €. Les places són molt limitades, fins a omplir l'autobús i la casa rural. Per apuntar-se cal fer un ingrés per l'import al compte que té la Unió Musical a la Caixa Rural.  • Algunes fotos de l'Intercanvi amb la Banda de Fustiñana. (Si creus que tens més fotos interessants, envia-les a uniomusicalcovarxina@gmail.com i les publicarem).
  • Primer vídeo amb el concert que la Banda de la Unió Musical Covarxina va oferir a la Plaça de los Fueros de Fustiñana el dissabte 23 de juny per la nit amb motiu de l'Intercanvi.
  • Segon vídeo amb el que va fer la Banda de la Unió Musical Covarxina durant el dissabte 23 de juny de 2012 per terres de Navarra amb motiu de l'Intercanvi amb la Banda Municipal de Música de Fustiñana.

  • Tercer vídeo amb el que va fer la Banda de la Unió Musical Covarxina durant el diumenge 24 de juny de 2012 per terres de Navarra amb motiu de l'Intercanvi amb la Banda Municipal de Música de Fustiñana.