Entitats col·laboradoresdissabte, 28 d’abril de 2012

35é Certamen Provincial de Bandes de Música 2012El XXXV Certamen Provincial que organitza la Diputació de Castelló tindrà lloc els pròxims 28 i 29 d'abril a l'Auditori de Castelló.
 

El certamen s'iniciarà el dia 28 a les 15 hores amb la participació de dues bandes en la quarta secció: la de la Unión Musical Eslidense d'Eslida i la de l'Agrupació Musical Santa Magdalena de Polpís. Ambdues formacions interpretaran com obra obligada el poema sinfònic per a banda Nòmades del vent de Damián Sánchez Aviñó. 

A continuació, competiran en la tercera categoria l'Associació Musical Talense de Tales, la Societat Artístic Musical de Castellnovo, la Unión Musical Santa Cecilia de Cabanes, la Societat Unió Musical Santa Cecilia de Ribesalbes i la Unión Artístic Musical de Navaixes interpretant, a més d'una obra lliure, la fantasia per a banda 8 de febrer de Vicente Ortiz Gimeno

El Certamen continuarà el diumenge 29 a les 9.30 hores amb l'actuació de les bandes inscrites en la secció segona que interpretaran Beni-Hamez d'Eduardo Nogueroles: Banda Unió Musical Lira Borriolenca de Borriol, la Unión Musical Xertolina de Xert, la Unión Instructiu Musical La Esmeralda d'Almassora i la Unión Musical de Vilafranca. 

La Societat Musical L’Aliança de Vinaròs única banda que competeix en la primera categoria serà l'encarregada de clausurar el certamen amb la interpretació com obligada de Fiesta mediterránea de Manuel Lillo. 

El jurat d'aquest certamen estarà presidit pel diputat provincial Hèctor Folgado i integrat per Francisco Signes, Ferrer Ferran, Mercedes Padilla, Enrique Hernandis i Francisco Moral. 

L'entrada serà lliure i ja pots consultar el programa del certamen.