Entitats col·laboradores



Pàgines

dissabte, 29 d’octubre del 2011

XII Gala de la Música a l'Auditori de Rafelbunyol



El nou Auditori de Rafelbunyol rebrà el 29 d'octubre als candidats de cadascuna de les categories així com a un nombrós públic en representació de les més de 500 societats musicals federades. 

En l'edició de 2011, els Premis Euterpe s'han estructurat de manera que hi ha sis categories: Premi Euterpe a la investigació, producció i creació musical; Premi Euterpe a la trajectòria acadèmica; Premi Euterpe a la gestió musical; Premi Euterpe a la participació federal; Premi Euterpe a la dedicació a la seua societat musical i Premi Euterpe a la Institució o empresa pública o privada. 


En total, al voltant de 40 candidatures han optat a aquests guardons que reconeixen la tasca desinteressada de persones i entitats en favor de la música valenciana i que any rere any van guanyant prestigi en el món cultural i musical de la nostra Comunitat. 


Enguany, a més, i per primera vegada des de la seua formació, la Banda de la FSMCV, amb el nostre
músic Miguel García Casas, serà l'encarregada de posar la música al lliurament d'aquests guardons. Sota la direcció de Jesús Cantos Plaza, interpretarà obres de Bernstein i Arturo Márquez.

  • Pots vore algunes imatges de la Banda Federal de 2011.