Entitats col·laboradoresdivendres, 28 de gener de 2011

Vicent Ortiz Gimeno, Premi Concurs Internacional de Composició "Ciutat de Llíria"


El compositor del municipi castellonenc de la Vall d'Uixó, Vicente Ortiz Gimeno, ha aconseguit el premi de la segona edició del Concurs Internacional de Composició "Ciutat de Llíria". El jurat li ha concedit este guardó dotat amb 8.000 euros per la seua obra "Balan fô", concert per a marimba i banda simfònica.
Este jove compositor de 23 anys està actualment en exedència de la Banda Municipal de Badajoz. A més d'haver aconseguit diversos reconeixements en altres certàmens musicals, cal assenyalar que Vicente Ortiz Gimeno va ser becat al juny de 2010 per la SGAE per a estudiar Film Scoring en Berklee Collage of Music de Boston (Estats Units) on continua els seus estudis.
El prestigiós jurat d'este concurs, que organitza l'Ajuntament de la Ciutat de la Música, ha estat presidit pel director d'orquestra Manuel Galduf Verdeguer, i format pel director i compositor Francisco Grau Vegara i el compositor Tomás Marco Aragón.
Cal recordar que el curs passat Vicent era professor de clarinet ací a les Coves i durant l'estiu de 2010 va participar en tots els concert de la nostra Banda.


Vicent donant classe, maig 2010