Entitats col·laboradores



Pàgines

diumenge, 3 de febrer del 2013

La Simfònica de Llevant actuà a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló



La Simfònica de Llevant és una Banda Simfònica formada per instruments de vent fusta, vent metall i percussió, on cal destacar la incorporació de dolçaines a la formació.
La seua creació és recent, i  ha sigut a iniciativa dels  músics  i  directors  Juan  Conill  Olivares  i Sergi Vilar Domènech, els quals al llarg de la seua formació han tingut l’oportunitat de conèixer  i estudiar la música dels projectes que esta banda va a efectuar.
L’agrupació està formada per uns 60 músics, procedents  de les comarques de Castelló de poblacions com: Albocàsser, Alcalà de Xivert, l’Alcora, Almassora, Almenara, Atzeneta  del  Maestrat, Benicarló, Benicàssim, Borriana, Càlig, Castelló, Les Coves de Vinromà, La vall d’Uixó, Nules, Sant Joan  de  Moró, Sant Mateu, Sueras, Torreblanca, Traiguera, Vilafranca, Vilanova d’Alcolea, Vila-real, Vinaròs. El nombre d’integrants pot variar, en funció dels projectes musicals a desenvolupar.
El diumenge 3 de febrer de 2013 a les 19.00h va  tindre lloc el concert de presentació de La Simfònica del Llevant en l’Auditori Palau de Congressos de Castelló. Dirigida pel mestre Juan Conill Olivares, aquesta formació es presentà amb un concert monogràfic format per obres del compositor de Muro, José R. Pascual-Vilaplana. Veure programa i cartell