Entitats col·laboradoresdilluns, 12 de juliol de 2010

Festival de Bandes de Música a Xert


El diumenge 1 d'agost de 2010 la Banda de la Unió Musical Covarxina participarà en el Festival de Bandes de Xert.
S'eixirà amb cotxes particulars des de la plaça d'Espanya a les 20:15 hores. Abans del concert hi haurà una picadeta per als músics.El dia 24 de juliol la Banda participa en el I Certamen Nacional de Bandes de Música de Cine "Ciutat de Cullera" 2010

El dissabte 24 de juliol de 2010, en el recinte dels Jardins del Mercat, es celebrarà el I Certamen Nacional de Bandes de Música de Cine "Ciutat de Cullera" 2010 amb el següent programa

La banda de la Unió Musical Covarxina actuarà en primer lloc (a  les 22 hores) i interpretarà el següent programa:

  • Pas-doble obligat: "Alcalde Ernesto Sanjuán" de Rafael Talens Pelló.
  • Pas-doble de lliure elecció: "La cañada" de Rafael Talens Pelló.
  • Banda sonora: "Piratas del Caribe" de Klaus Badelt. 

Prèviament, a les 9 de la nit, es farà una desfilada (Casa de l'Ensenyament - Casa de la Vila - Jardins del Mercat), on la nostra Banda interpretarà "El tio Ramón" de Salvador Salvá i Tomás Olcina.

Encara pots vindre a vore el concert i dinar amb la Unió Musical Covarxina ingressant 15€ en el compte de la UMC a la Caixa Rural abans del 16 de juliol. L’autobús del públic eixirà pel matí i tornarà a la matinada. Els músics, que vullguen, faran nit a Cullera.

Els autobusos eixiran des de la plaça d'Espanya a les 10 i mitja. Es recorda als músics que han de dur el DNI. El dinar serà al restaurant "Las 5  Hermanas II" de Tavernes de la Valldigna.

Ànim, anem a Cullera amb la nostra Banda!
 
Trobaràs més informació: