Entitats col·laboradoresdissabte, 21 d’abril de 2018

Homenatge a les Escoles de Música 2018


El 21 d'abril de 2018, a les 8  de la vesprada, tindrà lloc un Homenatge a les Escoles de Música en la plaça de bous de Castelló.

Es pretén batre els record Guinness  al “Major grup de músics amb connexió familiar a un espectacle musical” i al “Major grup de músics que siguen família troncal a un espectacle musical”.

Per a aquesta trobada s'ha desenvolupat un espectacle lúdic-festiu d'animació infantil amb música electrònica a càrrec de Xarxa Teatre. Mitjançant efectes sonors i visuals, s'escenificaran contes populars, narracions,  i rondallles típiques de la Comunitat Valenciana en un espectacle anomenat El Guerrer de Valltorta.


Es realitzarà una lliçó participativa de música de “Introducció a Soundcool”, una lliçó de música mitjançant la premiada eina de creació musical col·laborativa desenvolupada per la Universitat Politècnica de València amb col·laboració de la FSMCV. Els participants aprendran el funcionament d'aquesta aplicació i participaran activament amb els seus mecanismes electrònics o els seus propis instruments, interpretant peces creades especialment per a l'ocasió pel compositor, professor i director Pere Vicalet.

Més informació: