Entitats col·laboradores



Pàgines

dissabte, 27 d’abril del 2013

XXXVI Certamen Provincial de Bandes de Castelló 2013


El 25 de febrer de 2013 es va realitzar el sorteig en el saló de plens de la Diputació de Castelló amb la presència del diputat de cultura Hèctor Folgado, la secretària de cultura Nuria Felip i el president provincial de la FSMCV Manuel Esbrí. 

El Certamen donarà començament el dissabte 27 d'abril a les 16 hores amb la participació de la quarta secció on només participa la Unió Musical Vallduxense de Vall d'Uixó. Seguirà la tercera secció amb aquestes agrupacions: Banda Santa Cecilia de Sant Mateu, Associació Musical Filarmonica Rossellana de Rossell, Societat Unió Musical Alqueriense d'Alqueries i Unió Musical Santa Cecilia de Xilxes.
El certamen continuarà el diumenge dia 28 a les 9 h. amb l'actuació de les bandes de segona secció: Banda Agrupació Musical Vila de Càlig, Unió Musical de Betxí, Societat Artística Musical de Castellnovo, Societat Musical Santa Cecilia de La Jana i Agrupació Musical Artística Santa Cecilia de Vilavella. A partir de les 16:30 h. finalitzarà el certamen amb les bandes seleccionades en primera secció: Societat Musical de Sogorb i Agrupació Filarmonica Borrianenca de Borriana.
Cal destacar que enguany a causa de la gran quantitat de bandes inscrites en la primera i segona secció, la sessió del diumenge s'haurà de realitzar en dues parts (matí i vesprada) una situación que no es produïa des de fa molts anys, el que demostra el gran interès que aquesta competició musical desperta entre les societats musicals de la província. 
Pots consultar les bases clicant ací.
Pots consultar el programa del Certamen clicant ací.
Pots consultar els resultats del Certamen clicant ací