Entitats col·laboradores



Pàgines

dissabte, 7 de març del 2015

Cavalcada del Pregó a les Festes de la Magdalena de Castelló 2015






El dissabte 7 de març, a les 4 de la vesprada, la Banda de la Unió Musical Covarxina va acompanyar la desfilada dels Moros d'Alqueria, al ritme de la marxa mora "Éxodo", en la Cavalcada del Pregó de les Festes de la Magdalena, que començà al carrer Sant Roc i acabà a l'Avinguda Rei en Jaume I de Castelló.





  • Pots vore algunes fotos de la desfilada dels Moros d'Alqueria al Pregó de les Festes de la Magdalena 2015.



  • Pots vore el vídeo que Vinromà TV va gravar de la desfilada dels Moros d'Alqueria al Pregó de les Festes de la Magdalena 2015.



    • Pots vore el vídeo que va gravar Oriol Escoí Albert de la Banda  al Pregó de les Festes de la Magdalena 2015.

    La Diputació de Castelló concedeix la distinció al mèrit cultural a les bandes de música de la província


    La Diputació de Castelló concedirà la distinció al mèrit cultural a les bandes de música de la província de Castelló, tal com ha anunciat el president de l'entitat provincial Javier Moliner.
    La distinció de la Diputació ve a reconèixer la labor desenvolupada en la província de Castelló per les societats musicals pertanyents a la FSMCV, una associació amb 46 anys d'existència que agrupa a 545 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d'Espanya) amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les societats musicals, presents en el 90% dels municipis d'Alacant, Castelló i València de més de 200 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana segons la Universitat de València.
    Aquest reconeixement es lliurarà el pròxim 7 de març en el desenvolupament de l'acte del Dia de la Província.