Entitats col·laboradores



Pàgines

dilluns, 23 de maig del 2011

Miguel García Casas músic de la Banda Federal 2011



La localitat de Navajas és un any més el lloc escollit per la FSMCV perquè la Banda Federal prepare els concerts que oferirà els dies 28 i 29 de maig a Onda i Castelló, respectivament. 
En aquesta nova temporada, la música d'autors valencians és la protagonista. I precisament dos compositors dels qui s'interpreten algunes de les seues obres estaran presents en els assajos per a treballar al costat del titular Jesús Cantos. Es tracta de José Grau Benedito, autor del poema sinfònic Xúquer i J. Salvador González, autor de Centenari. 
Els primers concerts de 2011 se celebraran el dissabte 28 de maig a Onda i el diumenge 29 en l'Auditori de Castelló, dins del cicle Diumenges a l’auditori. 
Un total de 106 músics de totes les comarques valencianes d'entre 18 i 28 anys han estat finalment seleccionats entre més de 250 aspirants. 
Miguel García Casas ha sigut elegit per segon any consecutiu músic d'esta Banda.

Concert a Albaida 2010




Preparació concerts 2010 a Navajas





  • Pots vore el vídeo "Un dia amb la Banda Federal 2011" a Navajas, gravat pel programa de ràdio i televisió "Nuestras Bandas de Música".
  • Pots vore el vídeo del Reportatge del Concert que va oferir la Banda Federal a l'Auditori de Castelló el 29 de maig de 2011, gravat pel  programa de ràdio i televisió "Nuestras Bandas de Música".