Entitats col·laboradores



Pàgines

dissabte, 26 de gener del 2013

III Congrés General de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana


El III Congrés General de Societats Musicals al País Valencià (FSMCV), sota el lema De la memòria a la innovació, s’està celebrant a l'Aula Magna de la Universitat de València i es perllongarà fins a juny de 2013. El congrés és un espai de reflexió sobre els reptes als quals s'han d'adaptar les societats musicals valencianes en la pròxima dècada.
L'acte inaugural va contar amb la presència del conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano i el vicerector de participació i projecció territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla Pla juntament amb el president de la FSMCV, Josep F. Almeria.  
Després,  Paula Marcela Moreno Zapata, presidenta de la Corporació ʹManos Visiblesʹ i ministra de cultura de Colòmbia de 2007 a 2010, va impartir una conferència magistral sobre El rol de la música en les polítiques de transformació social.
El president de la Federació, Josep Francesc Almeria Serrano, va ser l’encarregat de presentar oficialment aquest III Congrés, un espai de reflexió sobre els reptes als quals s'han d'adaptar les societats musicals valencianes en la pròxima dècada. Per la seua banda, el director i coordinador acadèmic, el professor Pau Rausell Köster, va parlar sobre els continguts, format, mecànica de participació i processos.
Amb la intenció de facilitar al màxim la participació de qualsevol membre actiu de l'associacionisme musical, la FSMCV ha engegat un portal web: congresocietatsmusicals.eu
  • Vídeo " Els xiquets que estudien música obtenen millors resultats acadèmics".